itulau_fanua

Palasitika le buckle lunch atigi pusa tapuni mamanu mamanu e inisinia mai Freshness Keeper

 

O lenei tusiga o le a faʻaalia ai le faʻatulagaina o manatu ma le faʻagasologa o le faʻaogaina o le pusa palasitika pusa o le aoauli i auiliiliga, ma le fausaga o vaega palasitika, mea mo se auiliiliga auiliili, mamanu talafeagai o tekinolosi faʻapipiʻi.

 

Upu autu: tui tui;Pusa meaai.Fa'agasologa fa'alili

 

Vaega Muamua: Fa'agasologa o su'esu'ega o vaega palasitika ma filifiliga muamua ole masini tui

 

1.1Meafaitino ma su'esu'ega fa'atinoga o pusa palasitika o le aoauli

 

O lenei pusa palasitika meaai o se oloa palasitika masani i le olaga i aso taitasi, e masani ona faʻaaogaina e taofi ai meaʻai.Mafaufau i le faʻapitoa o lona faʻaogaina, auiliiliga auiliili o le faʻatinoga o palasitika eseese, le filifiliga o mea mo polypropylene (PP).

 

Polypropylene (PP plastic) o se ituaiga maualuga density, leai se filifili itu, crystallization maualuga o laina polymer, e sili ona lelei meatotino.Pe a le lanu, pa'epa'e translucent, waxy;E sili atu le mama nai lo le polyethylene.E sili atu foi le manino nai lo le polyethylene.E le gata i lea, o le mamafa o le polypropylene e laʻititi, o le mamafa faʻapitoa o le 0.9 ~ 0.91 kalama / kupita centimeter, o le malosi e maua mai ai, elasticity, faigata ma le tensile, malosi faʻamalosi e maualuga atu nai lo le polyethylene.O lona vevela vevela e 160 ~ 220 ℃, e mafai ona faʻaaogaina i le tusa ma le 100 tikeri, ma o loʻo i ai mea eletise lelei ma e le afaina ai le faʻafefe maualuga i le susu.O lona fua faʻafefe vai e maualalo ifo nai lo polyethylene, ae faigofie ona faʻafefeteina le malepelepe o le tino, faʻafesoʻotaʻi umi ma le uamea vevela e faigofie ona pala, matua.E lelei le suavai, ae o le fua faatatau o le faʻaitiitia o le 1.0 ~ 2.5%, o le fua faʻafefete e tele, lea e faigofie ona taʻitaʻia ai le pu faʻafefe, dent, deformation ma isi faaletonu.Polypropylene cooling saoasaoa e vave, sasaa faiga ma faiga cooling e tatau ona malu malie, ma gauai atu e pulea le vevela faia.O le mafiafia o le puipui o vaega palasitika e tatau ona toniga e aloese ai mai le leai o se kelu ma maai Angle e puipuia ai le mamafa o le mamafa.

 

1.2Su'esu'ega o le fa'agasologa o le fa'asologa o pusa palasitika pusa meaai 

 

1.2.1.Su'esu'ega fa'atulagaina o vaega palasitika

O le mafiafia puipui fautuaina o polypropylene vaega laiti palasitika e 1.45mm;O le tele autu o le pusa o le aoauli o le 180mm × 120mm × 15mm;Ave le puipui i totonu o le pusa o le aoauli: 107mm;O le eseesega i le va o puipui i totonu ma fafo o le: 5mm;O le tulimanu lapotopoto o le puipui pito i fafo o le 10mm, ma le tulimanu lapotopoto o le puipui totonu e 10/3mm.O le tasi tulimanu o le pusa pusa o loʻo i ai se pule faʻauluulu ma le radius o le 4mm.Talu ai ona o vaega palasitika o atigipusa manifinifi puipui, ina ia puipuia ai le leai o se malo ma le malosi e mafua mai i vaega palasitika deformation, o lea o le pito i luga o vaega palasitika ua mamanuina e pei o le 5mm maualuga arc liʻo.

 

 mamanu tapuni pusa meaai 1mamanu tapuni pusa meaai 2(1)

1.2.2.Su'esu'ega sa'o lelei o vaega palasitika

 

O itu e lua o le pusa o le aoauli o loʻo i ai manaoga saʻo, e taʻua o le 107mm ma le 120mm, ma le saʻo manaʻomia o le MT3.Talu ai ona o le itu i fafo o vaega palasitika e aafia i le faapalepale o le fua o le vaega feaveai o le limu (e pei o le mata lele), o le ituaiga faapalepale e filifilia e avea ma vasega B. Afai e le manaʻomia le maualuga o le faapalepale, MT5 e filifilia. .

vaaiga pito i luga ma vaaiga vaega

1.2.3.Su'esu'ega lelei o luga o vaega palasitika

O le saʻo saʻo o le ufiufi o le lunchbox e le maualuga, ma o le maualuga o le Ra o le 0.100 ~ 0.16um.O le mea lea, e mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina o le tui o le gutu o le faitotoa e faʻamautinoa ai le saʻo.

1.2.4.O meafaitino ma le voluma ma le lelei o vaega palasitika

Su'esu'e meafaitino o le PP plastic (e aofia ai le elastic modulus, Poisson's ratio, density, tension strength, thermal conductivity and specific heat) i SolidWorks, ma fa'aoga SolidWorks software e fa'atatau ai fa'amaumauga o vaega palasitika (e aofia ai le mamafa, voluma, vaega o luga ma le ogatotonu. o le kalave).

1.3 Su'esu'e le fa'asologa o le fa'agasologa o fa'asologa o vaega palasitika

 

I le faagasologa o le tui tui, o le vevela o le cylinder ma le nozzle o le a aʻafia ai le palasitika ma le tafe o palasitika, o le vevela o le paʻu o le a aʻafia ai le tafe ma le malulu o le palasitika, o le mamafa i le faagasologa o le tui tui o le a aafia tonu ai le. palasitika o palasitika ma vaega palasitika tulaga lelei.O le gaosiga i le tulaga o le faʻamautinoaina o le lelei o vaega palasitika o le a taumafai e faʻapuʻupuʻu le taamilosaga faʻasolosolo o vaega palasitika, lea o le taimi tui ma le taimi malulu e iai se aafiaga taua i le lelei o vaega palasitika.

 

Fesili e mafaufau i ai pe a mamanuina:

1) Faʻaoga talafeagai o faʻamautu, lubricants e faʻamautinoa ai le faʻagasologa o le faʻatinoga o le PP plastic ma le faʻaogaina o vaega palasitika.

2) E tatau ona puipuia le faʻaitiitia, faʻaogaina, faʻaleagaina ma isi faʻaletonu i le taimi o le mamanu.

3) Ona o le saoasaoa o le malulu, faʻalogo i le faʻafefe o le vevela o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le tino, ma faʻalogo i le puleaina o le vevela.A oʻo i lalo le vevela vevela nai lo le 50 tikeri, o le a le lamolemole vaega palasitika, o le a le lelei le faʻafefe, tuʻu ai faʻailoga ma isi mea faʻapitoa;E sili atu i le 90 tikeri e faigofie ona faʻafefeteina ma isi mea faʻapitoa.

4) O le mafiafia o le puipui o vaega palasitika e tatau ona tutusa e aloese ai mai le faʻalavelave mamafa.

 

1.4 Faʻataʻitaʻiga ma faʻamatalaga o le masini tui tui

E tusa ai ma le faʻatulagaina o faʻasologa o vaega palasitika, o le filifiliga muamua o le G54-S200/400 faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga masini tui,

 

Vaega Lua: Fuafuaga faufale o pusa meaai palasitika ufiufi tui tui

 

2.1 Fuafuaga o le vaeluaga luga

 

Ole foliga fa'avae ma le tulaga fa'aleaogaina o vaega palasitika e tatau ona iloiloina pe a filifilia le vaeluaga.O faʻavae mamanu o le vaeluaga o luga e faʻapea:

1. O le vaeluaga o luga e tatau ona filifilia i le pito sili ona maualuga o le vaega palasitika

2. O le filifiliga o le vaeluaga luga e tatau ona faʻaogaina i le sologa lelei demoulding o vaega palasitika

3. O le filifilia o le vaeluaga o luga e tatau ona faʻamautinoa le saʻo saʻo ma le tulaga maualuga o vaega palasitika ma latou manaʻoga faʻaoga

4. O le filifilia o le vaeluaga o luga e tatau ona faʻaogaina i le gaioiga ma le faʻafaigofieina o le limu

5. Fa'aiti'itia le vaega o lo'o va'aia ai le oloa i le itu o le pipii

6. E tatau ona tu'u le totonugalemu umi i le itu e tatala ai le oti

7. Filifilia o le vaeluaga luga e tatau ona fa'alelei

 

I le aotelega, ina ia mautinoa ai le sologa lelei o le demoulding o vaega palasitika ma manaoga faʻapitoa o vaega palasitika ma le gaosiga faigofie o le limu, ua filifilia le vaeluaga o le vaeluaga o le pito i lalo o le pusa o le aoauli.E pei ona faʻaalia i le Ata o loʻo i lalo:

  vaeluaga luga 1

vaeluaga luga 2

 

2.2 Fuafuaga numera ma le fa'atulagaina

E tusa ai ma manaoga mamanu o vaega palasitika mamanu tusi lesona, palasitika vaega geometric fausaga uiga ma dimensional manaoga saʻo ma manaoga tau tamaoaiga o le gaosiga, fuafua le faʻaogaina o se limu se lua.

 

2.3 Fuafuaga o faiga sasaa

O lenei mamanu faʻaaogaina faiga masani sasaa, ma o ona mamanu faʻavae e faʻapea:

Ia faapuupuu le faagasologa.

E tatau ona lelei le manava,

Taofi le fa'aletonu autu ma fa'aofi le fa'asolo,

Taofi le faʻaleagaina o vaega palasitika ma le faʻavaeina o maʻila malulu, mea malulu ma isi faʻaletonu i luga o le fogaeleele.

 

2.3.1 Fuafuaga alavai autu

O le auala autu ua mamanuina e avea ma conical, ma o le cone Angle α o le 2O-6O, ma le α=3o.Le roughness luga o le ala tafe Ra≤0.8µm, o le outout o le auala autu o le suiga fillet, ina ia faaitiitia le tetee o le tafe o mea i le suiga, o le fillet radius r = 1 ~ 3mm, ua ave e pei o le 1mm. .O le mamanu autu o le alalaupapa e faapea;

mamanu autu chanel

 

O le fausaga o le lima faitotoa ua mamanuina i ni vaega se lua e faʻaaoga ai le lima o le faitotoa ma le mama faʻatulagaina, lea e faʻapipiʻiina i luga o le nofoa nofoa faʻamaumau i le tulaga o se laasaga.

O le lautele o le pito laʻititi o le lima faitotoa o le 0.5 ~ 1mm sili atu nai lo le faʻauʻu, lea e avea ma 1mm.Talu ai o le pito i luma o le pito laʻititi o se polo, o lona loloto o le 3 ~ 5mm, lea e avea ma 3mm.Talu ai ona o le siʻosiʻomaga o le pusi o le masini tui e faʻafesoʻotaʻi ma fetaui ma le mamanu i lenei tulaga, o le lautele o le siʻosiʻomaga o le auala autu e manaʻomia e 1 ~ 2mm sili atu nai lo le pusi, lea e ave e 2mm.O le faʻaoga faʻaoga ma faʻamaufaʻailoga o le lima faitotoa o loʻo faʻaalia i lalo:

fa'aaoga fomu ma tapula'a o le lima faitoto'a

H7/m6 suiga fetaui e fa'aaogaina i le va o le lima faitotoa ma le fa'ata'ita'iga, ma le H9/f9 fetaui e fa'aogaina i le va o le lima faitoto'a ma le mama tu'u.O loʻo tuʻuina le mama faʻatulagaina i totonu o le pu faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga faʻamautu o le masini tui i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o le paʻu, lea e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o le masini ma le masini tui.O le lautele pito i fafo o le mama faʻatulagaina e 0.2mm laʻititi nai lo le pu faʻatulagaina i luga o le faʻataʻitaʻiga tumau o le masini tui, o lea e 0.2mm.O le faʻatulagaina o le lima faitotoa ma le tele o le mama faʻatulagaina o loʻo faʻaalia i lalo:

foliga tumau o le lima faitotoa ma le tele o le mama tulaga

2.3.2 Fuafuaga alavai tapuni

Talu ai ona o le mamanu o se limu se lua, o le vaeluaga luga mo le pito i lalo o le pusa pusa, ma le filifiliga faitotoa mo le faitotoa mataitu ituaiga tuusao, o lea shunt e le tatau ona mamanuina.

 

2.3.3 Le mamanu o le faitotoa

Mafaufau i le faʻatulagaina o manaʻoga o vaega palasitika ma le faʻaogaina o le faʻaogaina e faigofie pe leai foi ma le faʻaaogaina moni o le tulaga, o lea o le mamanu o le nofoaga o le faitotoa e filifilia e avea ma ogatotonu pito i luga o le pusa o le aoauli.O le lautele o le faitotoa pito e masani lava 0.5 ~ 1.5mm, ma e ave e pei o le 0.5mm.O le Angle α e masani ona 6o~15o, ma e ave o le 14o.O le mamanu o le faitotoa o loʻo faʻaalia i lalo:

mamanu o le faitotoa

 

 

2.4 Fuafuaga o le pu malulu ma toso toso

 

O le mea lea, o le mamanu o se limu ma se ana, mata faitotoa sasaa tuusao, o lea e le manaʻomia ona mamanuina le pu malulu ma toso tootoo.

 

2.5 Fuafuaga o vaega fai

 

2.5.1O le faʻamoemoeina o le fausaga o le mate ma le tuʻi

Ona o se vaega laiti palasitika, o se lua, ma ina ia maualuga le gaosiga lelei, disassembly faigofie, ae ia mautinoa foi le foliga ma le tele saʻo o vaega palasitika, o le mamanu o le filifiliga atoa convex ma concave oti mo le atoa.O le convex die o loʻo faʻaogaina e ala i le auala eseese, ona oomi lea i totonu o le mamanu ma le H7 / m6 suiga.O le ata faʻataʻitaʻiga o le fausaga fausaga o le convex ma le concave die e faʻapea:

Fuafuaga faufale pa'u ma concave

2.5.2Fuafuaga ma le fa'atatauina o le ana ma le fausaga autu

O le sootaga i le va o le galuega tele o le vaega limu ma le palasitika vaega tele o loʻo faʻaalia i lalo:

tele galue o le vaega limu ma le tele vaega palasitika

 

2.6 Le filifiliga o le faʻavaa faʻasolo

Talu ai o lenei mamanu e mo vaega laiti palasitika ma feololo, o le faʻailoga faʻapipiʻi o le P4-250355-26-Z1 GB / T12556.1-90, ma le B0 × L o le faʻavaa o le 250mm × 355mm.

O le ata faʻapipiʻi mold e faʻapea:

fa'apipi'i ata ata 1

fa'apipi'i ata 2

 

 

2.7 Fuafuaga vaega o le fausaga

 

2.7.1Taiala le fausaga o le fausaga o pou

O le lautele o le pou taiala o le Φ20, ma o le mea ua filifilia mo le pou taiala o le 20 sila, faatasi ai ma carburizing o 0.5 ~ 0.8mm ma tineia maaa o 56 ~ 60HRC.O le Suʻega faʻafefe o loʻo faʻaalia i le ata e le sili atu i le 0.5 × 450.O le pou taiala ua faailogaina o le Φ20 × 63 × 25 (I) - 20 sila GB4169.4 - 84. H7 / m6 suiga fetaui e faʻaaogaina i le va o le vaega tumau o le koluma taiala ma le mamanu.O le isi pou taiala ua faailogaina Φ20×112×32 — 20 sila GB4169.4 — 84.

Taiala le fausaga o le fausaga o pou

 

2.7.2Fuafuaga fausaga lima taiala

O le lautele o le lima taiala o le Φ28, ma o le mea o le lima taiala o le 20 sila, carburized 0.5 ~ 0.8mm, ma le maaa o le tineia togafitiga o le 56 ~ 60HRC.O le faʻailoga o loʻo faʻaalia i le ata e le sili atu i le 0.5 × 450.O le lima taʻiala ua faʻailogaina o le Φ20 × 63 (I) - 20 sila GB4169.3 - 84, ma o le faʻatusatusaga saʻo o le pou taʻiala ma le lima taʻiala o le H7 / f7.O le isi lima taiala ua faailogaina Φ20×50(I) — 20 sila GB4169.3 — 84.

Fuafuaga fausaga lima taiala

 

 

2.8 Fa'ata'i le faiga o masini

 

O le faiga o le tulei e masani lava ona aofia ai le tuleia, toe setiina ma le taʻitaʻia.

Talu ai ona o vaega palasitika e fai si manifinifi, i le tulaga o le taumafai e faʻamautinoa le lelei o foliga vaaia o vaega palasitika, o le mamanu o le faiga faʻalauiloa e faʻaaogaina ai le tootoo ejector e tulei ese ai vaega palasitika.

 

Le ata fa'ata'atia o le faiga fa'alauiloae fa'apea:

Fa'ata'ita'i le masini fa'atusa

 

Le faʻatulagaina ma faʻamaufaʻailoga o le tootoo tuleio lo'o fa'aalia i lalo:

fausaga ma tapula'a o le tootoo tulei

 

Le faʻatulagaina o foliga ma faʻamaufaʻailoga o le reset rodo lo'o fa'aalia i lalo:

faiga fa'avae ma fa'amaufa'ailoga o le tooto'o toe setiina

 

2.9 Fuafuaga o faiga malulu

 

Talu ai o le malulu e le tutusa, o le faiga malulu o le auala malulu e tatau ona i ai i le tele e mafai ai, o lenei filifiliga filifiliga mo le 4. O le mamao o le auala mai le pito i luga ole lua e tutusa, ma o le sprue e faʻamalosia foi mo le faʻamafanafanaina.O le faiga malulu e faʻaaogaina le DC circulation type, o loʻo i ai le fausaga faigofie ma le faʻaogaina lelei.

O le mamanu o le faiga malulu e faapea:

mamanu faiga fa'amafanafana 1

mamanu faiga fa'amafanafana 2

 

 

 

 

Vaega Tolu: Siaki le fa'atatauga ole tui

 

3.1.Siaki fa'asologa fa'agasologa o le masini tui

 

3.1.1 Siaki le maualuga maualuga o tui

 

3.1.2 Siaki le malosi o le pipii

 

3.1.3 Siaki le malaga tatala limu

 

3.2.Siaki le mafiafia o le puipui o le itu ma le ipu pito i lalo ole ana faatafafa

 

3.2.1 Siaki le mafiafia o le puipui o le itu o le ana faatafafa

 

3.2.2 Siaki le mafiafia o le ipu pito i lalo o le lua faatafafa

 

 

faaiuga

 

Freshness Keeper's design Xie Master o lenei mamanu e masani lava mo le mamanu mamanu o pusa pusa meaai palasitika ufiufi, e ala i le auʻiliʻiliga o mea o loʻo ufiufi pusa pusa palasitika, le fausaga o vaega palasitika ma tekinolosi, ona talafeagai ai lea, faʻamaeʻaina faasaienisi o le tui tui. mamanu.

Freshness Keeper O le lelei o le mamanu o le faʻafaigofieina o le masini tui tui i le mamao e mafai ai e faʻamautinoa ai le lelei o vaega palasitika, faʻapuupuu le taamilosaga faʻasolosolo, faʻaitiitia tau gaosiga.O mea taua o le mamanu o le faʻaogaina o le tui, faʻapipiʻiina o le lua, vaeluaga o le filifilia o luga, gating system, ejection mechanism, demoulding mechanism, cooling system, tui faʻapipiʻi masini filifilia ma le siakiina o taʻiala talafeagai ma le mamanu o vaega autu.

O le mamanu faʻapitoa a le Freshness Keeper o loʻo taoto i le mamanu o le liligiina o le faiga, le sasaa o le faitotoa faitotoa lima ma le faʻatulagaina o mama mo se vaega e tasi, faʻamautinoa le ola o le limu, ma le filifilia o meafaitino, gaioiga, togafitiga vevela ma le suia e faigofie;O le faitotoa o le mata'itusi ituaiga tuusa'o, lea e mana'omia ai le vaeluaga o luga, ma o le drawplate mamao tumau e fa'aaogaina e fa'agata ai le vaeluaga muamua.O le fausaga e faigofie ma talafeagai.


Taimi meli: Nov-01-2022