itulau_fanua

Fa'ata'ita'i Fa'aoga Fou a le Tausi Fou : Fa'atupu Ipu Fa'asao Mea'ai ma Ufi Fa'aa'a

pusa e teu ai fualaau faisua 2

Alamanuia Tala Fou

Fa'ata'ita'i Fa'aoga Fou a le Tausi Fou : Fa'atupu Ipu Fa'asao Mea'ai ma Ufi Fa'aa'a

Vaega o Tekonolosi

O le fa'ata'ita'iga fa'aoga e fa'atatau i le tomai fa'apitoa o le olaga i aso uma ma fa'atatau i acrisper, aemaise i le teleflē fa'asalainaalavai crisper.

Fa'atekonolosi i tua

I le olaga i aso uma, e masani ona tuu e tagata fualaau aina ma fualaau faisua mama i totonu o le pusaaisa, lea e mafai ona faaumiumi ai le teuina o fualaau aina ma fualaau faisua.I le taimi lava e tasi, ina ia faʻaleleia le faʻaogaina o le avanoa i totonu o le pusaaisa, e masani ona tuʻuina i latou e teu aipusai totonu o le pusaaisa .O le mea lea, o lepusaaisa e teu ai meaua avea ma mea masani e teu ai i totonu o le pusaaisa.

A uma ona fufulu, o le a iai i luga o le pito i luga o fualaau 'aina ma fualaau faisua sina susu.Afai e fa'amago ona tu'u lea i totonu o le pusaaisa talone teu fa'atonu, e alu le taimi ma galue.Ae peitai, pe afai latou te tuu tuusao teuinapusa iI totonu o le pusaaisa, o le vai i luga o fualaau aina ma fualaau faisua o le a teuina i le pito i lalo o le pusaaisa e teu ai pusa, ma faʻafesoʻotaʻi ma fualaau faisua ma fualaau aina.

E le gata i lea, o fualaʻau eseese ma fualaau faisua e eseese manaʻoga mo le susu ma le faʻaogaina o le ea, ma e le mafai e pusa pusaaisa o loʻo i ai nei ona foia faafitauli o loʻo i luga.

 

Anotusi o Mea fou

O le fa'ata'ita'iga aoga a le Freshness Keeper e fa'amoemoe e tu'uina atu sefa'amama fa'amama tele, lea e tuʻufaʻatasia ai galuega o le faʻamamaina, faʻafefe ma le faʻasaoina i totonu o le pusa e tasi ma mafai ona foia faʻafitauli o tekinolosi faʻatekonolosi.

O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga (koneteina fualaau faisua tele) o loʻo tuʻuina atu ai le faʻamaoniga o loʻo i lalo: o se alavai tele, e aofia ai se pusa pusa, o se ato totonu o loʻo faʻatulagaina i totonu o le pusa pusa ma se ufiufi faʻamaufaʻailoga ua faʻatulagaina i luga aʻe o le pusa pusa, o le ato totonu e tuʻuina atu i le tele o pupuni alavai, o le pito i lalo o le ato i totonu o loʻo tuʻuina atu ia le itiiti ifo ma le tasi le maualuga o le aluga, o le ufiufi faʻamaufaʻailoga e tuʻuina atu ia le itiiti ifo ma le tasi le faʻapotopotoga faʻapipiʻi tapuni.

I totonuo se alavai faʻapipiʻi tele, o le faʻapotopotoga faʻapipiʻi e aofia ai se faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i luga o le faʻamaufaʻailoga faʻamau ma se poloka faʻaseʻe faʻatulagaina i totonu o le alavai, o le pito i lalo o le itu o loʻo tuʻuina atu i le tele o pu ea, o le puipui i totonu o le paʻu i itu uma e lua o loʻo i ai. faʻatasi ma le lua avanoa faʻatulagaina, o itu uma e lua o le poloka o loʻo tuʻuina atu i se ipu faʻapipiʻi, O le ipu faʻapipiʻi e tuʻuina atu ma se poloka faʻapipiʻi e fetaui ma se tulaga faʻapipiʻi, ma o le pito i luga o le poloka faʻagaoioi e tuʻuina atu ma se tootoo mo le faʻaogaina o malosi lima.

I le pito i luga multifunctional alavai crisper, o le puipui i totonu o le ato totonu o loʻo tuʻuina atu ma se fausaga lagolago puipui puipui, ma o le fausaga lagolago puipui o loʻo tuʻuina atu i se laupapa vaeluaga e mafai ona aveese.

I totonu o se alavai e tele galuega, o le fausaga lagolago o le puipui o le itu e aofia ai se vaega pipii, ma o le laupapa vaeluaga e aofia ai le laupapa vaeluaga agavale ma se laupapa vaeluaga taumatau e mafai ona fa'atulaga i le felafolafoaiga.O le laupapa vaeluaga e gaugau ma faatulaga i luga o le vaega pipii e tuueseese ai le itu agavale ma le taumatau e teu ai mai totonu o le ato.

I totonu o se alavai fou e tele, o le fausaga lagolago puipui e aofia ai foi ma se vaega o lo'o fa'apipi'i ai le laupapa va'ava'ai ma vavae'ese mai le ato totonu e fai ai se vaega pito i luga e teu ai ma se vaega pito i lalo e teu ai.

I totonu o se tasi o lo'o ta'ua i luga multifunctional drain crisper, o le vaega lagolago o le lagolago convex point poʻo se faʻamau lagolago poʻo se mea lagolago faʻatulagaina i luga o le puipui i totonu o le ato totonu.

I totonu o se tasi o ta'ua i luga multifunctional alavai crisper, o le vaeluaga o loʻo tuʻuina atu i ai le tele o leakage savili.[0011] I se tasi o alavai multifunctional ua ta'ua i luga e crisper, o le vaeluaga ua saunia ma avanoa tamatamailima e faigofie ai ona ulufale tamatamailima.

I totonu o se alavai e tele, o le pito i lalo o le pusa o loʻo tuʻuina atu i ai lua alavai ma pu vai e tuʻuina atu i ai se palaka, ma e lua faʻamau e fesoʻotaʻi.

I totonu o le pusa faʻasao faʻapipiʻi tele, o le tino pusa e faia i mea manino, o itu uma e lua o le ato totonu o loʻo tuʻuina atu i pu faʻapipiʻi feaveaʻi, o itu e lua o le faʻamaufaʻailoga faʻamau e tuʻuina atu i se gusset, ma le pito i totonu o le gusset. o lo'o tu'uina atu i le tele o matau e feso'ota'i ma le tino pusa.

Pe a faatusatusa i le faatufugaga muamua, o le faʻataʻitaʻiga faʻaoga o loʻo i ai tulaga mataʻina ma aoga faʻapitoa faʻapitoa: O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga e aofia ai se pusa fou e faʻafefe tele e aofia ai se pusa pusa, se ato totonu o loʻo faʻatulagaina i totonu o le pusa pusa ma se faʻamau faʻamaufaʻailoga faʻatulagaina i luga aʻe o le pusa pusa, o le pito i lalo o le ato totonu o loʻo tuʻuina atu i le maualuga o le aluga ma le tele o puʻu faʻafefe, o le ufiufi faʻamaufaʻailoga e tuʻuina atu i vaega lua tapuni tapuni, o le pusa pusa ma le ato totonu e mafai ona iloa galuega o le faʻafefe, faʻamamā ma faʻafefe.Ole crisper alavai multifunctional tuu i totonu o le pusaaisa e mafai ona ausia le galuega faasao, talafeagai mo le mitiia o fualaau aina suamalie ma fualaau faisua, e puipuia ai le nutimomoia ma mea leaga leaga, gaugau vaevae e mafai ona vaevaeina le multifunctional crisper alavai i luga ma lalo po o le agavale ma le taumatau avanoa, e mafai ona fetuunai. le tulaga o le vaeluaga e tusa ai ma foliga ma le tele o fualaau aina ma fualaau faisua, iloa le faavasegaina o fualaau aina ma fualaau faisua teuina;O le vaega ea ea e mafai ona see tatala ma tapuni le ea ea, lea e mafai ona fetuutuunai le susu e tusa ai ma fualaau aina eseese teuina ma fualaau faisua (o nisi fualaau aina ma fualaau faisua e talafeagai mo le faʻasaoina o le ea, o nisi o fualaau aina ma fualaau faisua e talafeagai mo le faʻasaoina o le ea);O le pito i lalo ole tino pusa o loʻo tuʻuina atu i ai se pu alavai ma se polo, lea e mafai ona faʻafefe saʻo.O le aoga o le fou multifunctional draining crisper o loʻo i ai le lelei o le fausaga faigofie, tele o galuega, faʻaoga talafeagai, ma e talafeagai mo le faʻalauiloaina ma le faʻaogaina.

Fa'amatalaga ata fa'apipi'i

Le faʻataʻitaʻiga aogapusa e teu ai fualaau faisua o lo'o fa'amatala auiliili atili fa'atasi ma ata fa'apipi'i.

pusa e teu ai fualaau faisua 2

ATA.1 o se ata fa'atulagaina o le fa'ata'ita'iga fa'aogapusa e teu ai fualaau faisua.

pusa e teu ai fualaau faisua 3

ATA.2 o se ata pa'u o le fa'ata'ita'iga aogapusa e teu ai fualaau faisua.

 

pusa e teu ai fualaau faisua 5

ATA.3 o se ata faʻatulagaina o le faʻamaufaʻailoga o le faʻataʻitaʻiga faʻaogapusa e teu ai fualaau faisua.

pusa e teu ai fualaau faisua 6

ATA.4 o se ata faʻatulagaina o le laupapa vaeluaga tuʻu i totonu o le ato totonu o le faʻataʻitaʻiga aogapusa e teu ai fualaau faisua.

pusa e teu ai fualaau faisua 7

ATA.5 o se ata fa'ata'atia o le fa'ata'ita'iga aogapusa e teu ai fualaau faisuaato totonu ma se laupapa vaeluaga felavasa'i.

pusa e teu ai fualaau faisua 8

Ata 6 o se ata fa'atulagaina o le pu alavai ma le polo o le fa'ata'ita'iga aogapusa e teu ai fualaau faisua.

O le uiga o loʻo faʻaalia e igoa i le ata:

1- pusa tino;2- I totonu ato;3- Fa'amau fa'amau;4- maualuga aluga;5- Puta tafe;6-fa'apotopoto fa'atasi;

7- Pa'u;8- Faagaioi poloka;9- savili ea;10- Tulaga avanoa;11- ipu mama;12- Tulaga poloka;

13- tootoo;14- ipu vaeluaga;141- Fa'alava agavale;142- vaeluaga taumatau;15- Vaega slot;

18- Matagaluega lagolago;21- Suavai tafega;22- So'a tamatamailima;23- Pu alavai;24- palaka;

25- pupuni;26- ipu gusset;27- O le matau.

 

Faiga fa'apitoa o le fa'atinoga

Le faʻataʻitaʻiga aogapusa e teu ai fualaau faisuao loʻo faʻamatalaina atili faʻatasi ma faʻamatalaga faʻapitoa e pei ona taua i lalo:

 

O se fagu alavai e tele galuega, e pei ona fa'aalia i le Ata 1-6, e aofia ai le atigipusa 1, le ato totonu 2 o lo'o fa'atulaga i totonu o le pusa 1 ma le fa'amaufa'ailoga 3 o lo'o fa'atulaga i luga a'e o le pusa 1.

O le fa'amau 26 o lo'o fa'atulagaina i itu uma e lua o le ufiufi fa'amaufa'ailoga 3, ma le tele o matau 27 o lo'o fa'atulaga i le pito i totonu o le fa'amau 26 ma e feso'ota'i ma le tino pusa 1.

O le fausaga e faigofie mo le tatalaina ma le tapunia o le ufiufi faʻamaufaʻailoga 3 ma le pusa pusa 1. A faʻaaoga, tasi le lima oomi lemu le ogatotonu o le ufiufi, tasi le lima i fafo toso tatala le tasi itu o le fusi ma faʻapipiʻi, le o le isi itu e tutusa.I le taimi lava e tasi, o le faʻamaufaʻailogaina o le faʻamaufaʻailoga ufiufi 3 ma le pusa pusa 1 e mafai ona faʻamautinoa o loʻo faʻamaufaʻailogaina le crisper alavai tele.

O le pito i lalo o le pusa pusa 1 o loʻo tuʻuina atu i ai lua alavai 23, lua alavai 23 o loʻo tuʻuina atu ma se palaka 24, lua palaka 24 e fesoʻotaʻi i le va o le pito i lalo e mafai ona faʻafefe saʻo, faʻaopoopo, tatala le tasi o le polo 24, aua lua palaka 24 e fesoʻotaʻi i le va o le palaka 24, e mafai ona puipuia le leiloa o le palaka 24, i le taimi lava e tasi, A maeʻa ona tatala le polo 24 i le tasi itu, e mafai ona taamilo i le isi palaka 24.

O le pito i lalo o le ato totonu 2 o loʻo tuʻuina atu ma le itiiti ifo ma le tasi le maualuga o le aluga vaega 4, o le ato totonu o loʻo tuʻuina atu ma le tele o puʻu alavai 5, o lenei mea moni. E sili atu i tulimanu e fa pito i lalo o le ato pito i totonu 2 e faʻapipiʻiina i le maualuga vaega 4, lea e mafai ona vavaeeseina ai fualaau aina ma fualaau faisua na aoina mai le vai i lalo ole pusa pusa 1 e aloese ai mai le faʻavaveina o le pala o fualaau 'aina ma fualaau faisua. .O le pu alavai 5 o le ato pito i totonu 2 e mafai ona tafe atu ai le vai o totoe i luga o fualaau aina ma fualaau faisua i le pito i lalo, ina ia tafe ai le vai i luga o fualaau aina ma fualaau faisua.

O le ato totonu 2 o loʻo tuʻuina atu ma se pu e uu lima lima 25 i itu uma e lua, lea e faigofie ona ave le ato totonu 2 mai le pusa pusa 1. O le puipui i totonu o le ato totonu 2 o loʻo tuʻuina atu ma se fausaga lagolago puipui puipui, ma o le fausaga lagolago puipui o le itu e mafai ona tatalaina ma maua ai se laupapa vaeluaga 14, ma o le fausaga lagolago puipui o le itu e aofia ai se puipui vaega 15.

O le laupapa vaeluaga 14 e aofia ai se laupapa vaeluaga agavale 141 ma laupapa vaeluaga taumatau 142, o le laupapa vaeluaga 14 gaugau o loʻo faʻatulagaina i luga o le kata vaega 15, o le ato totonu 2 vavae ese mai le itu agavale ma le saʻo mea e teu ai, o le fausaga lagolago puipui foi. e aofia ai se vaega 18, le laupapa vaeluaga 14 ina ua uma ona faʻalauteleina i luga o le faʻamau vaega 18, O le ato totonu 2 ua vavae ese i luga ma lalo e fausia ai se nofoaga e teu ai luga ma se nofoaga e teu ai.O le vaega lagolago 18 o se mea faʻapipiʻi lagolago poʻo se mea lagolago poʻo se lagolago i luga o le puipui i totonu o le ato totonu 2. O le vaeluaga 14 e mafai ona tuʻu i luga o le laina poʻo le saʻo, ma e mafai ona fetuunai e tusa ai ma foliga ma le tele o fualaau aina ma fualaau faisua. .O le laupapa vaeluaga 14 o loʻo tuʻuina atu i le tele o vai leakage ea pu 21, o le vaeluaga laupapa 14 ua tuʻuina atu ma se tamatamailima slot 22, tamatamailima slot 22 pe a tuʻu le laupapa vaeluaga faalava, e faigofie ona oʻo atu i totonu o le laupapa vaeluaga 14 ma lou tamatamailima;

O le faʻamau faʻamaufaʻailoga 3 o loʻo tuʻuina atu ia le itiiti ifo ma le tasi le vaega o le pu ea tapuni 6, o lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei e seti ai vaega lua o le ea 6, e mafai ona sili atu ona fetuunai le susu e tusa ai ma le teuina o fualaau aina ma fualaau faisua eseese (o nisi o fualaau aina ma fualaau faisua talafeagai mo le ea. fa'asao, o nisi o fualaau 'aina ma fualaau faisua talafeagai mo le fa'asaoina tapuni), O le fa'apotopotoga pu ea 6 e aofia ai se fa'alava 7 fa'atulaga i luga o le fa'amaufa'ailoga 3 ma se poloka fa'agaoioi 8 e mafai ona fa'atulaga i le fa'alava 7 i le pito i lalo o le tasi itu e tu'uina atu ma le tele. o pu ea 9, o le puipui i totonu o le chute 7 i itu uma e lua e sosoo ma avanoa e lua tulaga 10, o le poloka movable 8 i itu uma e lua o loʻo tuʻuina atu i ai se ipu faʻamaʻi 11, O le ipu elastic 11 ua tuʻuina atu ma se poloka faʻatulagaina 12 ma o se avanoa avanoa 10, ma le pito i luga o le poloka fesiitai 8 o loʻo tuʻuina atu i se tootoo 13 poʻo se poloka convex e faigofie mo le malosi o lima.

https://www.freshnesskeeper.com/vegetable-fruit-storage-container/

Taimi meli: Nov-29-2022