itulau_fanua

Fa'ata'ita'i Fa'aoga Fou a le Tausi Fou: Ose Fa'afa'ata'ifa'i Fa'ata'ifa'i Pusa Mea'ai Fa'amau ma Fa'amauga Lelei

ATA.2

Fa'ata'ita'i Fa'aoga Fou a le Tausi Fou: Ose Fa'afa'ata'ifa'i Fa'ata'ifa'i Pusa Mea'ai Fa'amau ma Fa'amauga Lelei

Alamanuia Tala Fou

Fa'atekonolosi i tua
E le gata o le crisper faigofie, ae e teuina foi meaai i vaega eseese.E maua le crisper i sitaili eseese ma lapopoa.O le crisper sikuea e fetaui i le faitotoa o le pusaaisa ma e mafai ona faʻaoga e teu ai ituaiga uma o meaʻai ma mea e totoe.Fa'ata'ifa'i fa'ata'ifa'i i tafatafa o le ipu vai, faigofie e teu ai mea'ai susu, e pei o fualaau 'aina, fualaau faisua ma i'a.crisper lapotopoto e talafeagai mo sosi, sosi ma itu eseese ipu.O le fa'aogaina o koneteina crisper eseese e fa'amama atili ai le pusaaisa, ae fa'apena fo'i mea'ai i totonu o le vaega sili ona lelei e teu mo se taimi umi.

PVC meaʻai palasitika afifi e matua afaina ai le tino o le tagata, aua o le ethylhexylamine (DEHA) i ona vaega e faigofie ona faʻafefe, ma a maeʻa ona ulu atu meaʻai i le tino o le tagata, o loʻo i ai se aafiaga carcinogenic i le tino o le tagata.Fa'aaogā ni koneteina ma'i 'ese'ese nai lo le fa'asaoina o mea'ai.O le pusaaisa crisper e lelei tele mo le tausia o meaai fou.E fa'amautinoaina o lo'o tausia e tagata mea'ai i se mea e mafai ona tu'ufua ina ia puipuia ai fa'ama'i pipisi.

Ina ia faʻaleleia le faʻaogaina o faʻamaufaʻailoga, o le crisper e masani ona faʻapipiʻiina i se mama faʻamau.O le mama faʻamaufaʻailoga o le crisper o loʻo i ai e masani lava ona faʻatulagaina i totonu o le tapuni, lea ei ai le faʻamaufaʻailoga lautele ma e le faigofie mo le faʻamamāina.O se taunuuga, o le mama faʻamaufaʻailoga o le tapuni e faigofie ona faʻatupuina siama, lea e le faʻaogaina i le saogalemu o meaʻai.

Freshness Keeper Utility fa'ata'ita'iga anotusi
O le faʻamoemoega o le faʻataʻitaʻiga aoga a le Freshness Keeper o le tuʻuina atu lea o se crisper ma faʻamaufaʻailoga lelei, ina ia foia ai faʻafitauli i le tekinolosi pito i tua.

Mo le faʻataunuʻuina o le faʻamoemoega o loʻo i luga, o le faʻataʻitaʻiga aoga a le Freshness Keeper e maua ai le polokalame faʻapitoa nei:

O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga e fesoʻotaʻi ma se faʻamaufaʻailoga lelei, e aofia ai se tapuni ma se pusa pusa;O le pusa pusa o loʻo faʻatulagaina faʻataʻamilo i le tele o le ufiufi faʻamau, o le tino pusa e tuʻuina atu i se nofoa faʻamau ma le ufiufi faʻamau;O le vaega gutu o le tino pusa e afifi i se mama faamau.

I le avea ai o se isi polokalame o le faʻataʻitaʻiga faʻaoga, o le pusa pusa e faia i mea manino;O le tino pusa e faia i mea manino.

I le avea ai o se isi polokalame o le faʻataʻitaʻiga faʻaoga, o le mama faʻamaufaʻailoga e faia i se mea faʻapipiʻi.

I le avea ai o se isi faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga faʻaoga, o le mama faʻamaufaʻailoga e faia i se paʻu paʻu paʻu.

Pe a faatusatusa i le faatufugaga muamua, o le faʻataʻitaʻiga faʻaoga o loʻo i ai aafiaga aoga nei:
O le mama faʻamaufaʻailoga e faʻatulagaina i le gutu o le tino pusa e faʻaleleia ai le faʻamaufaʻailogaina i le va o le ufiufi pusa ma le tino pusa.Talu ai ona o le mama faʻamaufaʻailogaina o loʻo faʻatulagaina i le gutu o le tino pusa, e faigofie mo le faʻamamaina, aloese mai le faʻatupuina o siama i le mama faʻamaufaʻailoga, e faʻaleleia ai le saogalemu o meaʻai, ma faʻaleleia le lagona o le tino pusa.

Fa'amatalaga ata fa'apipi'i
Ata 1 o le ata fausaga o le crisper faamaufaailoga.

ATA.1

ATA.2 o le ata o le fausaga o talaaga o le AA i le ATA.1.

ATA.2

ATA.3 o le ata o le fausaga vaega o le BB i le ATA.1.

ATA.3

ATA.4 o loʻo faʻaalia ai le faʻalauteleina o le C i le FIG.2.

ATA.4

I le ata: 1- atigi pusa, 2- tapuni fa'amau, 3- pusa tino, 4- mama fa'amau, 5- nofoa fa'amau.

Faiga fa'apitoa o le fa'atinoga
O le faiga faʻapitoa i le faʻatusaina o le faʻataʻitaʻiga faʻaoga o le a faʻamatalaina manino ma atoatoa faʻatasi ma ata o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga aoga a le Freshness Keeper.

Fa'amolemole tagai ile Ata 1-4.I le fa'atusaina o le fa'ata'ita'iga fa'aoga a le Freshness Keeper, o se fa'ama'i ma fa'amaufa'ailoga lelei e aofia ai le tapuni 1 ma le tino 3;O le pusa pusa 1 o loʻo faʻatulagaina faʻataʻamilo i le tele o faʻamau faʻapipiʻi 2, o le pusa pusa 3 o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻamau faʻamau 2 faʻamau nofoa 5, e ala i le faʻamau faʻamau 2 ma le nofoa nofoa 5, o le pusa pusa 1 e mafai ona faʻapipiʻi faʻamau i luga o le pusa pusa. 3, i lenei faʻatusa, o le pusa pusa 1 e faia i mea manino, ina ia faafaigofie ai le matauina o meaʻai i totonu o le crisper, ioe, o le pusa pusa 1 e mafai foi ona faia i mea lanu.O le tapuni 2 e mafai ona filifili mea lanu poʻo mea manino e tusa ai ma le manaʻoga, tapuni 1 ma le tapuni 2 e mafai ona faʻaleleia le faʻaaliga vaʻaia e ala i le faʻavasegaina o lanu talafeagai, ina ia sili atu le matagofie ma faʻalelei le vaaiga i fafo, o le pusa pusa 3 e faia i mea manino, faigofie ona matauina mea'ai i totonu o le crisper;O le gutu o le pusa pusa 3 o loʻo afifiina i se mama faʻamaufaʻailoga 4. Pe a ufiufi le pusa pusa 1 i luga o le pusa pusa 3, o le faʻamaufaʻailogaina i le va o le pusa pusa 1 ma le pusa pusa 3 e mafai ona faʻaleleia atili e ala i le mama faʻamau 4 E le gata i lea, ona o le mama faʻamaufaʻailoga 4 o loʻo faʻatulagaina i luga o le gutu o le pusa pusa 3, e faigofie ona faʻamama, aloese mai le faʻatupuina o siama i totonu o le mama faʻamaufaʻailoga 4, ma faʻaleleia le lagona o le tino pusa 3. O le mama faʻamaufaʻailoga 4 o le faia i se mea mausi, ma le isi mea, o le mama fa'amaufa'ailoga 4 e faia i se fasi pa'u fa'alava.

src=http___5b0988e595225.cdn.sohucs.com_images_20180119_c23f0f3aceee42b88541e5eef320b872.gif&refer=http___5b0988e595225.cdn.cdn.

O le mama faʻamaufaʻailoga 4 o loʻo faʻatulagaina i luga o le gutu o le pusa pusa 3, faʻaleleia le faʻamaufaʻailogaina i le va o le pusa pusa 1 ma le pusa pusa 3. Ona o le faʻamaufaʻailoga 4 o loʻo faʻatulagaina i le gutu o le pusa pusa 3, e faigofie mo fa'amamāina, aloese mai le fa'atupuina o siama i totonu o le mama fa'amaufa'ailoga 4, e fa'amalieina le saogalemu o mea'ai, ma fa'aleleia le lagona o le tino pusa 3.


Taimi meli: Nov-10-2022