itulau_fanua

Freshness Keeper Fa'ata'ita'iga Fou Fa'aoga : O se pusa e teu ai mea'ai a pepe ma tapuni fa'a'a'a'a ma le pito i lalo o le pulu malū.

https://www.freshnesskeeper.com/

Alamanuia Tala Fou

Fa'ata'ita'i Fa'aoga Fou a le Tausi Fou: Ose Fa'afa'ata'ifa'i Fa'ata'ifa'i Pusa Mea'ai Fa'amau ma Fa'amauga Lelei

Vaega o Tekonolosi

O le fa'ata'ita'iga fa'aoga e fa'atatau i le tulaga fa'apitoa o mea'ai laulau feavea'i, fa'apitoa i le apusa meaai pepe.

Fa'atekonolosi i tua

O mea'ai po'o pusa laulau e fa'aaogaina mo le tufatufaina po'o le fa'aiina o mea'ai.I le olaga i aso faisoo, ua tatou fetaiaʻi ma faʻaaogaina meaʻai eseese.Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le olaga o tagata, o loʻo i ai i tagata ni manaʻoga faapitoa mo le faʻaaogainapusa meaai, lea e mafai ona maua ai e tagata se aafiaga maualuga aʻo fiafia i meaʻai.

 

I le taimi nei, o pusa meaai masani e faʻaaogaina e tuʻu ai ni meainu malulu e fai si faigofie, lea e faia i se pusa faigofie ma se tapuni pusa.O lea ituaiga vai malulupusama le fausaga faigofie, aemaise lava pe a faʻaaogaina tamaiti poʻo pepe, e manaʻomia le fesoasoani a isi ipu laulau e 'ai ai meaʻai i totonu o le atigipusa, ma mo i latou o loʻo i lalo o le pusa, e fai lava si faigata ona 'ai, lea e faʻaitiitia ai le faʻaogaina.

Anotusi o Mea fou

I le va'ai atu i fa'aletonu o le faatufugaga muamua, o le fa'ata'ita'iga aoga a le Freshness Keeper e fa'amoemoe e tu'uina atu sepusa meaai pepelea e sili ona faigofie e faʻaoga, talafeagai mo vaitausaga eseese, ma le feaveaʻi lelei ma le saogalemu maualuga.

Ina ia ausia faʻamoemoega o loʻo i luga, o le faʻataʻitaʻiga faʻaoga e maua ai fofo faʻapitoa nei:

1.O se atigi mea'ai pepe e aofia ai se atigi pusa ma se ufi pusa o lo'o fa'atulaga i luga o le avanoa o le tino pusa.O se gutu faʻapipiʻi e tuʻuina atu i le ogatotonu o le pusa pito i lalo o le tino pusa, ma o se paʻu vaivai pito i lalo o loʻo faʻatulagaina i luga o le gutu faʻapipiʻi.O le taulaga faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu i se puipui faʻapipiʻi faʻapipiʻi tasi, o le convex o loʻo tuʻuina atu i se puʻu tutusa tutusa le lautele mai le pito i luga i lalo, o le pito i totonu e faasolosolo malie ona faʻaitiitia mai le pito i luga i lalo o le ua, o le lua o le pito i fafo. pito o le pa'u vaivai pito i lalo o lo'o tu'uina atu i ai le lua tutusa le lautele o le tasi, o le ua, tutusa le lautele lua lua fa'afetaui le lua.

2.O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga e toe faʻatulagaina e pei ona taua i lalo: o se pito matala o le tino pusa e faʻalauteleina i fafo e fai ai se vaega faʻafefe, ma o se vaega tapuni o loʻo faʻatulagaina i luga o le pusa.tapunilea e fetaui lelei ma le ufiufi ufiufi o le vaega flanging.

3.O le faʻataʻitaʻiga aoga o loʻo faʻatulagaina atili e pei ona taua i lalo: o se mama faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i luga o le pito i totonu o le pito i totonu o le pusa pusa, ma e tuʻuina atu se va i le va o le puipui pito i fafo o le mama faʻapipiʻi ma le puipui pito i totonu o le pusa.pusatino.

4.O le faʻataʻitaʻiga aoga o loʻo faʻatulagaina atili e pei ona taua i lalo: o se mama faʻamaufaʻailoga vaivai o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pito i lalo o le mama faʻapipiʻi, ma o le pito i fafo o le mama faʻamaufaʻailoga e faʻapipiʻiina lelei i le va o le puipui totonu o le pusa pusa pe a uma le ufiufi pusa. tapuni ma le tino pusa.

5.O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga ua faʻatulagaina atili e pei o: o le vaega ogatotonu o le pusa pusa o loʻo faʻapipiʻi i lalo ma se faʻapipiʻiina o loʻo faʻatulagaina i le tasi itu o le pito i lalo o le faʻamau.

6.O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga e faʻatulagaina atili e pei ona taua i lalo: O le vaega tutotonu o le pito i lalo o le potu faʻapipiʻi e tuʻuina atu i le lua vaeluaga o le nofoa faʻapipiʻi, o le nofoa faʻaoga e lua o loʻo faʻapipiʻiina i se faʻamau faʻamau, o loʻo faʻapipiʻi le faʻamau i luga o le ipu tatala. , o le ipu tatala ma le tulaga e fetaui ma le ea ea ua tuʻuina atu i se koluma faʻamaufaʻailoga, faʻamaufaʻailoga koluma ma le ipu tatala i le itu o le faʻafefe o le ea e mafai ona faʻapipiʻiina le vaega pito i lalo o le koluma faʻamau i totonu o le ea ma faʻamaufaʻailogaina i le va. le savili ea.

7.O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga e sili atu ona faʻatulagaina e pei ona taua i lalo: o le ea ea e tuʻuina atu i se lima faʻamaufaʻailoga, ma o le vaega pito i lalo o le koluma faʻamaufaʻailoga e tuʻuina i totonu o le ea ma faʻamaufaʻailogaina i le lima faʻamau.

8.O le faʻataʻitaʻiga aoga o loʻo faʻatulagaina atili e pei ona taua i lalo: o se ipu faʻatapulaʻa o loʻo faʻatulagaina i le isi itu o le ipu tatala ma le koluma faʻamaufaʻailoga i lalo, ma o le maualuga o le ipu faʻatapulaʻa e itiiti ifo nai lo le maualuga o le faʻamaufaʻailoga.

E ala i le faʻaaogaina o le polokalame faʻapitoa, o le aʻafiaga faʻapitoa o le faʻaoga faʻaogapusa meaai pepee fa'apea: E ala i le fa'atūina o se pa'u vaivai pito i lalo o lepusa, A o'o ina 'ai mea'ai vaivai, e mafai ona e tulei lemu mai le pito i lalo, e mafai ona e faia mea'ai suamalie i totonu o le atigipusa e tula'i i luga, lea e fa'aogagofie ai le fa'aoga, e mafai ona fetaui mo ituaiga uma o vaitausaga, e lelei le feavea'i, o le faʻaogaina o le saogalemu e fai si maualuga.

Fa'amatalaga ata fa'apipi'i

Le faʻataʻitaʻiga aogapusa meaai pepeo lo'o fa'amatala auiliili atili fa'atasi ma ata fa'apipi'i.

mamanu pusa meaai pepe 2

ATA.1 o le ata faʻataʻitaʻi o le fausaga faʻamatalaga o lepusa meaai pepefa'ata'ita'iga aoga.

mamanu pusa meaai pepe 3

ATA.2 o se ata faʻataʻitaʻi o le fausaga tolu-ituaiga o lepusatino o le faʻataʻitaʻiga aoga.

mamanu pusa meaai pepe 4

ATA.3 o se ata faʻataʻitaʻi o le fausaga tolu-ituaiga o letapuni pusao le fa'ata'ita'iga fa'aoga.

Faiga fa'apitoa o le fa'atinoga

Fa'asino ile ATA.1 i le 3, afeaveai pusa meaai pepefaʻaalia e le faʻataʻitaʻiga aoga e aofia ai se pusa pusa 10 ma se pusa pusa 11 faʻatulagaina i luga o le tatalaina o le pusa tino 10, ma se faʻapipiʻi pusa 12 o loʻo tuʻuina atu i le ogatotonu o le pusa pito i lalo o le pusa 10, ma se paʻu vaivai pito i lalo. 13 o loʻo faʻatulagaina i luga o le faʻapipiʻiina o le taulaga 12;O le faʻapipiʻiina o le taulaga 12 o loʻo tuʻuina atu i ai se faʻataʻitaʻiga o le puipui 14, o le 14 o loʻo tuʻuina atu i se puʻu tutusa le lautele mai le pito i luga i lalo, o le pito i totonu e faasolosolo malie ona faʻaitiitia mai le pito i luga i lalo o le ua o le ua, annular tutusa le lautele lua, o le pito pito i fafo o le pa'u vaivai pito i lalo e tu'uina atu i ai le lua tutusa le lautele a, o le ua fa'ai'u, lua tutusa le lautele lua lua fetaui lua 15.

 

O le pito tatala o le tino pusa 10 e faʻaloaloa i fafo e fai ai se flapvaega 16, ma se faavaa tapuni vaega 17 o loo faatulaga i luga o le atigipusa faavaa 11, lea e fetaui lelei ma le lau o le vaega 16 pe a uma ona tapunia;O se mama fa'apipi'i 18 ua fa'atulagaina i le pito i totonu o le pito i totonu o le ufiufi pusa 11, ma e tu'uina atu se va i le va o le puipui i le itu o le mama fa'amau 18 ma le puipui o le pu o le tino pusa 10. O le pito i lalo o le mama fa'apipi'i 18. e fa'amauina i se mama fa'amaufa'ailoga vaivai 20, ma o le pito i fafo o le mama fa'amaufa'ailoga 20 o lo'o fa'apipi'iina lelei i le va o le pito i fafo o le mama fa'amaufa'ailoga 20 ma le puipui pito i totonu o le tino pusa 10 pe a uma ona fa'amaufa'ailogaina le ufiufi o pusa 11 ma le fa'amaufa'ailoga. tino pusa 10.

 

O le vaega ogatotonu o le ufiufi pusa 11 o lo'o fa'apipi'i i lalo ua tu'uina atu i ai se pu fa'apipi'i 21, ma o le tasi itu o le pito i lalo o le pu fa'apipi'i 21 ua saunia ma se pu ea 22;O le vaega tutotonu o le pito i lalo o le lua faʻapipiʻi 21 o loʻo tuʻuina atu i totonu e lua-avanoasooga fa'amaunofoa 23, luafa'amaunofoa 23 o loʻo faʻamau i sefa'amaufua 24, lefa'amaufaʻapipiʻi 24 faʻatasi ma se ipu tatala 25, o le ipu tatala 25 ma le tulaga tutusa o le pu ea 22 ua tuʻuina atu i se koluma faʻamau 26, O le vaega pito i lalo o le koluma faʻamaufaʻailoga 26 o loʻo faʻaofi i totonu o le ea ea 22 ma faʻamaufaʻailogaina i le savili ea 22. O le savili ea 22 ua saunia ma le lima faamaufaailoga 27, ma o le vaega pito i lalo o le koluma faamaufaailoga 26 ua tuu i totonu o le savili ea 22 ma faamaufaailogaina i le lima faamau 27. O se ipu tulaga faatapulaaina 19 ua faatulagaina i le itu. faʻafeagai ma le koluma faʻamaufaʻailoga 26 i luga o le ipu tatala 25. O le maualuga o le ipu faʻatapulaʻa 19 e laʻititi nai lo le faʻamaufaʻailoga 26. O le faʻatulagaina o le ipu faʻapipiʻi, pu ea ma faʻamaufaʻailoga e masani lava ona faʻafaigofie meaai vevela e pei o le mea inu vevela i totonu o le pusa meaai e mafai ona tutusa ma le ea i fafo e ala i le pu ea, lea e mafai ona faaitiitia lelei le vevela, ma i lenei faagasologa, o le eleelea i fafo e mafai ona aloese mai le mamao e mafai ona pauu i totonu o meaai i lepusa teu oloa.


Taimi meli: Nov-25-2022