itulau_fanua

Sa faia e le Freshness Keeper se fonotaga fa'alauiloa e fa'alauiloa ai le fa'atonutonuina o le gaosiga o le pa'u

Talafou a le Kamupani

Tausi founa faia se fonotaga faʻalauiloa e faʻalauiloa ai le pulega o le gaosiga

 lean production conference

Fonotaga a le Kamupani

I le aso 27 o Oketopa, na faia ai e le Freshness Keeper se fonotaga amata o le gaosiga o le pulega lean.O le pule sili o le kamupani, le faatonu o le aʻoga tui, le faatonu o le mold, le supavaisa faleteuoloa ma ulu autu o vaega pisinisi taitasi na auai i le fonotaga.

O le Master Pu, le faatonu o le aʻoga mo le tui tui, o le tagata autu e nafa ma le faʻalauiloaina o le gaosiga o le paʻu, na fai mai e tatau ona faʻalauiloaina le gaosiga o le paʻu o se fuafuaga umi mo le atinaʻeina o le matagaluega i le lumanaʻi.E ala i le faʻalauiloaina o le gaosiga o le paʻu, e ala i le faʻaumatiaina o otaota e tagata uma o loʻo aʻafia i galuega faʻaleleia faifaipea, faʻaleleia atili le lelei o oloa ma gaosiga lelei.

Na tuuina mai e le faatonu o le falegaosimea se faamatalaga lautele o mataupu autu e 14 o galuega ma tulaga faatonuina faalemasina o le gaosiga o le pa'u.O loʻo tuʻuina atu e tatau i le gaosiga o le paʻu ona faʻaoga lelei meafaigaluega tau pulega, e le na o le kopiina o tusi, ae tatau ona faʻaoga e tusa ai ma le tulaga faʻapitoa o le vaega o pisinisi, ma e tatau ona pipii i le "loto e tolu", o lona uiga, o le naunautaiga o le taʻitaʻi. , le tutumau o le pule ogatotonu, ma le talitonuina o le taitai o le au.

Na faailoa mai e le pule sili o le gaosiga o le paʻu o le manaʻoga faʻanatinati lea mo le atinaʻeina o le tulaga maualuga o le kamupani, ma tuʻuina atu i luma le fa manaʻoga, o le tasi e manaʻomia tagata uma e suia le manatu, mafaufau faʻatasi, malamalama faʻamoemoega o le taua o le gaosiga o le paʻu, atoatoa. auai, ia ausia le pulega ma faamanuiaga tau tamaoaiga o le faaleleia faifaipea, faaleleia faifai pea.O le lona lua o le malamalama i le faʻatinoga, faia se galuega lelei i le faʻatulagaina o aʻoaʻoga a le aufaigaluega ma galuega faʻaaʻoaʻoga, tuʻu tagata uma e faʻasalalau manatu o le gaosiga o le paʻu, faʻatupuina se vaega o tagata tomai faʻapitoa faʻapitoa ma se au ivi tua.Tolu, o le galuega faalauiloaina o le gaosiga o galuega a matagaluega uma e fausia ai se sootaga lelei o le faiga o galuega, o le pailate iunite e faia se galuega lelei o le faatinoga, e ala i le taitaiga a le au faapolofesa, le manatu o le lean i le gaosiga moni, avea ma kamupani ma le alamanuia benchmark.Lona fa, o le faʻalauiloaina o le gaosiga o le faʻaleleia o se taimi umi, faʻatulagaina galuega, e fausia ai se masini umi ma le siosiomaga o le "auai tagata uma, faʻaleleia mea uma", ina ia mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona atinaʻe tutoʻatasi, tutoʻatasi, auala galue ma le tulafono o le amio. .

I le fonotaga, na faia ai e le aufaigaluega uma se sauniga o le tautoga paia, ma tautino atu e taʻimua ma auai malosi i le faʻalauiloaina o le gaosiga o le paʻu, faʻaleleia le pulega ma faʻaleleia le lelei e saofagā ai le poto ma le malosi.

O le fuafuaga o le faʻatinoina o le pulega o le gaosiga o le lean na faʻatuina i lenei fonotaga:

  1. Fa'amama le gaosiga e fa'aitiitia ai tau

6 s pulega, faʻatulagaina optimization, JIT toso gaosiga, paleni laina gaosiga, masini, faʻaitiitia le faʻaogaina, suiga vave, faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina, faʻaitiitiga faʻatau, TPM ma isi auala e faʻaitiitia ai le 7 lapisi tetele.

2 Lelei lelei, faʻaleleia le lelei

E ala i le faʻaleleia atili o le faʻaleleia o oloa fou, faʻatonuga lelei o gaioiga, asiasiga ma le faʻatonutonuina, faʻaauau pea le faʻaleleia atili, faiga faʻafoe, pulega lelei a le aufaipisinisi

3. Fa'amama le sapalai filifili e fa'apu'upu'u taimi tiliva

Pmc fa'amaumauga autu, faiga o fuafuaga o gaosiga, pulega faleteuoloa, fa'atonuga tu'uina atu

4. Lean R&D pulega

Fa'agasologa fou o le fa'atupuina o oloa ma fomu, toe iloilo tulaga fa'atino fou, fa'atonuga fa'atulagaina o galuega fou, toe iloiloga fa'asa'oloto, su'esu'eina fa'afitauli tau atina'e

5. Gaoioiga faaleleia faifaipea

Faʻatino uma le faʻaleleia o le aufaigaluega, faʻaleleia le tau, taimi tuʻuina atu, lelei, tafe, faʻafouina

6. Puleaina o iloiloga o galuega faatino

Fa'ata'otoga fa'atatau o galuega, fa'auigaina o le kpi, fuafuaga o galuega, fuafuaga fa'atatau o fa'atinoga, fa'atonuga o le fa'atinoga o galuega, ta'iala o iloiloga o galuega.

Lean production pulega e fa'amoemoe e ausia le tau

Fuafuaga su'esu'ega, fa'atonuga o fa'atinoga o fa'atinoga, ta'iala o iloiloga o fa'atinoga

Lean production pulega o oloa tau

O le pulega e sili atu ona faʻatulagaina ma faʻasaienisi, ma e malosi le faʻatinoga.

O feso'ota'iga uma pulega va'aia, manino ma manino

Ua faaleleia le faamalieina o tagata faatau ma ua faateleina oka

Ua maualuga tupe maua a tagata faigaluega ae ua pa'u i lalo

Pulega o a'oa'oga ma le aufaigaluega fa'apitoa


Taimi meli: Oke-27-2022